Välkommen till CanTec och vår nya hemsida

Vår förhoppning är att det skall vara lättare för er att hitta det ni söker, med bättre bilder och mer information. Inom kort kommer vi även lansera vår e-handelsfunktion där det finns möjlighet att handla direkt här på hemsidan för den som önskar.

Vi hoppas ni kommer att trivas och hitta det ni söker. Ni är hjärtligt välkommna att kontakta oss med synpunkter och frågor, eller om ni behöver hjälp att navigera på sidan.

 • Kvalitet

  För att lyckas med slutprodukten inom livsmedelsproduktion är varje beståndsdel i processen viktig. Vi vill att ni som kund alltid skall kunna lita på att de produkter vi har i vårt sortiment, lever upp till era förväntningar och mer därtill. Vi ställer höga krav på alla våra leverantörer och väljer med noggrannhet ut vilka produkter som skall finnas med i vårt sortiment. Handlar ni av oss på CanTec kan ni med trygghet fokusera på det ni gör bäst, bra livsmedel.

 • Erfarenhet

  Redan innan starten 1990 jobbade nuvarande ägare och VD inom charkindustrin. Tillsammans med övrig personal finns över 100 års branscherfarenhet samlat hos oss på CanTec. Vi känner till er miljö, er vardag och vilka problem som kan uppstå. Testa oss gärna, vi hjälper er när eventuellt problem uppstår eller som bollplank för att hitta nya lösningar.

 • Förtroende

  Vi är övertygade om att långvariga relationer bygger på förtroende. Att ni som kund alltid skall känna er trygga med att vi på CanTec jobbar för ert bästa. Att våra produkter motsvarar era förväntningar. Att vi finns tillhands för att hjälpa er hitta rätt lösning på era utmaningar. För oss är det viktigt, att från första kontakt till levererad produkt/lösning. Kan ni som kund känna fullt förtroende att vi jobbar för att ni ska bli nöjda.

 • Miljö

  CanTec vill värna om vår miljö. Vi jobbar aktivt med att minska antalet transporter, genom att lagerföra ett brett sortiment för att minimera delleveranser. Vidare återanvänder vi kartongämne och plast när vi packar och levererar. Vi försöker alltid se till att det vi skickar har minimalt med skrym. Vår produktkatalog finns idag uteslutande på internet där den gör minst möjlig avtryck på miljön.